Alle Identiteitsdocumenten

Docview Studio leest alle nationale en internationale identiteitsbewijzen welke voldoen aan de ICAO 9303 standaard. Daarnaast vele Identiteitsbewijzen, waaronder de Near ICAO documenten en de Nederlandse plastic rijbewijzen.

Gezichtsvergelijking
Met de krachtige FACE Add-On kunt u de pasfoto uit de RFID chip van het document vergelijken met de afbeelding op het document. DocView Studio controleert en vergelijkt deze en neemt dit mee in het overall resultaat
Open Architectuur
DocView Studio is ontwikkeld volgens het “Open Architectuur Principe” waarmee koppelingen naar derde systemen snel en eenvoudig gerealiseerd kunnen worden. Waaronder een export van gegevens via XML naar een (web)service of bestand.
Instelbare gebruikersinterface

U kunt Docview Studio afhankelijk van het gebruik instellen in de modes Leeftijd, Document of Service. Hierbij zal de gebruikersinterface de voor deze modes belangrijke controles en gegevens tonen.

Leeftijdscontrole

DocView Studio kunt u inzetten als adequate tool voor leeftijdscontrole. Naast de ingestelde leeftijdsprofielen welke gebruikt worden bij onder andere alcohol- en tabaksverkoop, kunt u zelf uw eigen leeftijdsprofielen configureren en opslaan.

Krachtige Front-End

Gebruik Docview Studio als krachtige Front-End om de identiteitsbewijzen te controleren en verwerk de gegevens via de Output Plug-in in uw eigen registratie, check-in of toegangscontrole systeem.

 

Main Feature

Docview Studio's kracht is uw voordeel

Of u Docview Studio nu stand-alone of in een netwerk gebruikt, u heeft altijd een krachtige "tool" om identiteitsbewijzen te controleren en de gegevens van de MRZ en RFID juist te interpreteren.

Flexibel en divers

Door de mogelijkheden van diverse add-ons en output plugins, kunt u Docview Studio precies aan uw wensen aanpassen.

  • Gezichtsvergelijkings Add-On: Snel pasfoto van document en uit RFID Chip vergelijken
  • OCR Add-On: Ook de Nederlandse plastic rijbewijzen lezen
  • Portal Add-On: Snel en eenvoudig (zonder opleiding) controleren van echtheidskenmerken
  • Output Plugins: Gegevens en resultaten communiceren met uw software of online service
Kruiscontrole
Met Docview Studio controleert u zowel de optische MRZ (Machine Readable Zone) als de digitale MRZ in de RFID Chip. U ziet in één oogopslag of beide hetzelfde zijn en detecteert hiermee snel eerstelijns vervalsingen.
Ook Rijbewijzen
Met de additionele OCR Add-on kunt u ook de Nederlandse rijbewijzen, model 2006, model 2013 en model 2014  lezen.
Voor onder andere document- en leeftijdscontrole doeleinden.
Compatible met ID-Readers

Docview Studio is compatible met verschillende ID-Reader systemen, waaronder Full-Page, Half-Page en Swipe ID-Readers. Afhankelijk van het type zijn er verschillende uitlees- en controle functies beschikbaar.

Controle van echtheidskenmerken
Met de Portal Add-On controleert u binnen Docview Studio gemakkelijk de echtheidskenmerken van nationale en internationale identiteitsdocumenten. De portals leiden u stapsgewijs door de controle van deze kenmerken.