Het voordeel van Addons en Plugins

Met de diverse addons en plugins, maakt u Docview Studio nog krachtiger. Of het nu gaat om visueel OCR, foto gezichtsvergelijking, het benaderen van online portals of het koppelen van data naar uw eigen software of online services.
Alles en meer is mogelijk met de geavanceerde opties van Docview Studio.

Gezichts vergelijking

Met deze addon vergelijkt u snel en makkelijk diverse pasfoto's. Zo kunt u bijvoorbeeld de foto uit de chip van het document vergelijken met de afbeelding op het document. Hiermee ziet u snel en eenvoudig of er niet geknoeid is met en foto.

Controle van foto's

Controleert en vergelijkt de foto op en in het document en neemt dit mee in het overall resultaat.

Kleur en Schaal

Door middel van een overzichtelijke gekleurde schaal verdeling ziet u snel de mate van gelijkheid tussen de foto's

Face Compare Addon
Addon Portals & Features

Online portals

Met online portals kunt u snel en eenvoudig de functionaliteit van een online dienst of service in Docview Studio bekijken. Hiermee breidt u op een makkelijke manier de functionaliteit van Docview studio uit met die van externe bronnen. 

Echtheids Kenmerken

Met de online portals van IDCheckCenter en IDCheckdesk controleert u gemakkelijk echtheidskenmerken. De portals leiden  u stapsgewijs door de controle van de kenmerken. 

Informatie Opvragen

Externe portals bieden bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om externe informatie te raadplegen. Dit gebaseerd op het document dat u heeft gescand.

OCR / VIZ Lezen

Met de OCR addon is het mogelijk om informatie uit de visuele zone van een document te lezen. Er is dan geen afhankelijkheid van een MRZ. Dus ook documenten zonder MRZ kunnen gelezen worden. Dit stelt u in staat om meer informatie te lezen dan normaal in de MRZ is verwerkt. 

Meer Correcte Informatie
Door het gebruik van OCR op de visuele zone leest u meer en uitgebreidere informatie dan wanneer u enkel een MRZ leest.
Oudere Rijbewijzen

OCR geeft ook de mogelijkheid om oudere plastic rijbewijzen, welke nog geen MRZ bevatten, te lezen en gebruiken met Docview Studio. 

OCR Addon
Output Plugins

Output plugins

Met de krachtige output plug-ins kunt u de door DocView Studio verwerkte gegevens communiceren en exporteren naar uw eigen applicatie of backend software. Hiervoor zijn optioneel zowel standaard plug-ins beschikbaar, als specifiek voor uw toepassing op maat gemaakte plug-ins.

Service

Met de standaard service plug-in worden de verwerkte gegevens naar uw applicatie gecommuniceerd welke bijvoorbeeld "in de cloud" draait.

 

Maatwerk
Er zijn vele typen output plug-ins als maatwerk met verschillende output formaten mogelijk. Neem gerust even contact met ons op.