Docview Studio werkt met meerdere verschillende ID-Readers en document scanners

Docview studio is flexibel met hardware. Dit houd in dat u niet afhankelijk bent van een vast type reader. Door het ondersteunen van verschillende type ID-Readers, is er altijd een passende oplossing voor uw toepassing.

Zo ondersteunt Docview Studio ID-Readers met verschillende uitleestechnieken waaronder Full-Page, Half-Page en Swipe ID-Readers. Deze ID-readers worden gekozen en ingezet, afhankelijk van de gewenste functie, voor het snel en effectief uitlezen van de MRZ, combinaties met het uitlezen van de RFID Chip, tot aan geavanceerde document- en echtheidscontrole van identiteitsdocumenten.

Compatible ID-Readers

In onderstaande tabel vind u enkele ID-Readers waarmee DocView Studio momenteel in verschillende branches wordt ingezet. Neem gerust contact met ons op voor meerdere mogelijkheden.
 HalfpageFullpageMRZRFIDIRUVOCR FACEPORTAL
AVD-700
AVD-800
AVD-6000
AVD-6200
AVD-6500

 

Half Page Readers

De Half-Page ID-reader is een kosten besparende doorontwikkeling op een beproefd concept. Via één of meerdere vaste camera’s detecteert de ID-Reader de MRZ. Zeer geschikt wanneer er niet de volle capaciteit van de Full-Page ID-Reader benodigd is en u alleen maar de MRZ en optioneel de RFID chip wenst uit te lezen.

Met de combinatie Docview Studio software en de Half Page ID-Reader kan men zeer snel de MRZ van de identiteitsdocumenten uitlezen en verwerken. Daarnaast zijn er modellen welke ook de RFID Chip kunnen uitlezen voor verregaande document controle.

Half Page AVD-850
Full Page 6500

Full Page Readers

Full Page staat voor een pagina ter grootte van de houders pagina van het paspoort. Een Full Page ID-Reader bevat een hoge resolutie kleurencamera en is meestal uitgerust met diverse lichtbronnen zoals bijvoorbeeld zichtbaar, infrarood en ultraviolet.

Met de de combinatie DocView Studio en een Full Page ID-Reader kunt u de gegevens van de MRZ en de RFID Chip uitlezen en verwerken. Daarnaast is het mogelijk, afhankelijk van de belichting uitvoering van de Full Page ID-Reader, om Daglicht, Ultraviolet en Infra Rood beelden te bekijken en te controleren.

Met de optionele add-ons FACE en OCR, welke een Full Page ID-Reader benodigd zijn, is het uitlezen van niet ICAO identiteitsbewijzen en gezichtsvergelijking mogelijk.