Docview Studio voor Windows

Zorg dat u altijd voorzien bent van de laatste versie van Docview Studio. Zo profiteert u optimaal van de kracht van snel en gemakkelijk Identiteitsbewijzen lezen zoals u dat wilt.

Maakt u ook gebruik maakt van Add-Ons? Hier vind u tevens de laatste versies van de meest gebruikte Add-Ons. Zo bent u altijd up to date.

Gebruikt u output plugins of maatwerk opties, neem contact met ons op om te weten of voor u speciale versies beschikbaar zijn.

De software versies die u hier vind, zijn de laatste release versies. Als u plugins of add-ons gebruikt, verzeker u er dan van dat deze compatible zijn. bij twijfel, neem contact op


Krachtige Front-end

Gebruik Docview Studio als krachtige Front-End om de identiteitsbewijzen te controleren en verwerk de gegevens via de Output Plug-in in uw eigen registratie, check-in of toegangscontrole systeem.

Alle Identiteitsbewijzen

Docview Studio leest alle nationale en internationale identiteitsbewijzen welke voldoen aan de ICAO 9303 standaard. Daarnaast vele Identiteitsbewijzen, waaronder de Near ICAO documenten en de Nederlandse plastic rijbewijzen.

Compatible met ID-Readers

Docview Studio is compatible met verschillende ID-Reader systemen, waaronder Full-Page, Half-Page en Swipe ID-Readers. Afhankelijk van het type zijn er verschillende uitlees- en controle functies beschikbaar.